Pedro Sánchez, no ets benvingut a Catalunya

Pedro Sánchez, no t’hi volem.

Avui s’ha demostrat un vegada més que Catalunya és una colònia. Ho hem pogut veure. Teniem un desplegament policial propi d’un país reprimit.

Pedro Sánchez, no et volem, a Catalunya.

Sou còmplices del 155, sou cómplices de la repressió i del encarcelament dels nostres joves, però els nostres joves no s’arroncen.

Per molt que ens venguin un altre cosa, el PSOE és un partit que dona suport a la repressió del nostre porble i dona suport una monarquia corrupta, que encara que porti la pell de xai, és molt pitjor que els altres: és un partit hereu del franquisme, igual que els altres.

 

Avui ha vingut a Catalunay a vendren’s una concòrdia, uns indults.

 

Als pressos polítitcs tothom els vol fora de la pressó. No haurien d’haver passat ni un dia a la pressó. I també és culpa nostre que siguin allí adins, perque tenim les claus. I quan hi havien ressolucions d’Europa, d’organismes internacionals, que deien que s’havien d’escarcelar els pressos polítics, els polítics independentistes catalans no van moure ni un dit, i en aquell moment ens havien de confrontar al estat Espanyol i alliberar els pressos polítics. Per tant, també en sou còmplices d’aquesta situació.

Els indults que el senyor Pedro Sánchez ens ha vingut a vendre no ens solucionen res. Son solucions individual que permetràn que eles pressos polítics surtin de la pressó i puguin estar amb les seves families. Però no son la solució.

Què passa amb els exiliats? Què passa amb més dels 3000 repesaliats? Aquests no lis afectarà el indult.

Dexeim-nos de taules de diàleg, de farses: és una encerronada la tuala de diàleg: això és una guerra, que fà 300 anys que dura i ens volen anorrear com a poble: la nostra historia, la nostra llengua, cultura i institucions. I no ho podem permetre.

Els indults no són la solució. La independència sí.

Hem de seguir lluitant. Hem de persisitir en la lluita contra el poble espanyol, perque és la unica manera que ens ensurtirem.

Per tant, el que hem de lluitar és la independència.

Els partits independentitstes us heu arronçat. Us heu acobardit i per tant el 52% que us ha donat support us eixigeix que implementeu el mandat de l’1 d’actubre.

Bandera de no rendició:

Deja un comentario